Aiga> Faʻatau> Powder coting> Faʻateʻaina o le Stewards Soun Steading Stainless Steel
Faʻateʻaina o le Stewards Soun Steading Stainless Steel
Faʻateʻaina o le Stewards Soun Steading Stainless Steel
Faʻateʻaina o le Stewards Soun Steading Stainless Steel
Faʻateʻaina o le Stewards Soun Steading Stainless Steel
Faʻateʻaina o le Stewards Soun Steading Stainless Steel

Faʻateʻaina o le Stewards Soun Steading Stainless Steel

Totogi totogi:L/C,T/T,D/P,Paypal

Incoterm:FOB,CIF,EXW

Min. Poloaiga:1 Piece/Pieces

Faamatalaga o oloa
Oloa Uiga

Faataʻitaʻiga No.Customization

Place Of OriginChina

CustomizationCustomization

Sapalai Gafatia & Faʻamatalaga Faʻaopo...

FaʻapaʻuPusa

Totogi totogiL/C,T/T,D/P,Paypal

IncotermFOB,CIF,EXW

Afifiina & Faaooina
Faʻatau Iunite:
Piece/Pieces
Ituaiga afifi:
Pusa
O loʻo avea ai le faʻailoga o le Stewards i le Shipless Steel o se faiga e aofia ai le faʻaalia o le stielesu suamalie pepa O lenei alualu i luma o loʻo faʻaaogaina masani i pisinisi eseese e pei o le Motoveaive Wapper, Arospace, Faʻamanatuga, ma Faʻafanua.

O le faʻatulagaina o vaega o pepa uʻamea faʻailoga faʻatagaina mo le foafoaina o foliga o foliga, lapoʻa ma fuafuaga, ma fuafuaga e faʻamalieina faʻapitoa manaʻoga. Stainless Steel o se taʻutaʻua lauiloa o mea mo le faʻailoga ona o lona tumau, afaina ai le faasalaga

Oti tipiina o le tipi: e faasino i se faʻagasologa o le faʻaaogaina o se uili uili eletise eletise mo le tipiina. Ole mea lea e maualalo, e tele lava le ata o le ata o le ata, lea e iai se gaioiga saogalemu saogalemu. Faʻagasologa Inisinia e tatau ona faʻaaogaina lenei faiga faʻaleleia atili.

Vaʻai: faʻasino i se faʻagasologa o le tipiina le faʻaaogaina o se masini vaʻai, e le maualuga i manaʻoga ma e masani ona faʻaaogaina mo le tipiina o faʻamatalaga.

Faʻamuta: e faʻasino i le faʻasologa o le faʻaaogaina o se ata e faʻagaoioi ai le foliga o se oloa i se taimi masani poʻo isi masini.
Faapipiiina: e faasino i le faiga o le gaosiga o pu i luga o tagata faigaluega e faaaoga paneta masani ma atopau.

Faʻaeteete: faʻasino i le faiga o le fausia o se galuega e ala i se masini punou. E faasino i le matou kamupani ile faʻaaogaina o masini, masini e fetuunai pupuʻu, ma e mafai ona faʻataʻitaʻi oloa, gaoia oloa, ma asiasia muamua. Afai e iai ni manaʻoga faʻapitoa, o le faʻafoeina enisinia e tatau ona faʻamatalaina.

Faapipiiina: e faasino i le faʻapipiʻiina o ata faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina se masini e masani ona punitia mo le punitia laiti ma faigofie.
Faʻatupuina: faʻasino i le faiga o le faʻaaogaina o se ata i luga o le masani ona punch poʻo isi mea faigaluega e suia ai se galuega.
Pu tusi: ua lauiloa foi i le "flanging", e faasino i le faiga o le faʻaaogaina o se ata i taimi masani poʻo isi meafaigaluega e fausia ai se siʻusiʻu o le galuega. O la matou kamupani e faʻasino i se faʻasologa o gaioiga e manaʻomia ai le siʻitia o le mafiafia o le le mafiafia o le faʻaaogaina o le masani ai punch press ma se faʻapitoa foliga. O le Polokalama Inisiua tagata e tatau ona faia ni auiliiliga auiliili i luga o le sili atu ma le tele pe a faia le faiga.

Faʻataʻitaʻiga: e faʻasino i le faʻaaogaina o se masini faʻatau mo le viliina o gaioiga. A faʻatapulaʻa le tuʻituʻiina o le numera ma le lautele o le faʻafitauli, o le anminum pepa o loʻo avea ma vaega laititi o le a faʻaaogaina. E masani lava, carbon steel vaega o le metotia o le faʻapipiʻi o loʻo faʻaaogaina e faʻaopopo ai ni faʻailoga punch mo le faʻatulagaina o le soli, ma le faʻagaioiga inisinia e tatau ona aloese mai le faʻaaogaina o lenei gaioiga. 2023 05 03 1 34 24 Png

Mea vevela
Aiga> Faʻatau> Powder coting> Faʻateʻaina o le Stewards Soun Steading Stainless Steel
Auina atu le Suʻega
*
*

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu