Aiga> Faʻatau> Steel oloa> OEM SIMDING CHODING SCOMY vaega
OEM SIMDING CHODING SCOMY vaega
OEM SIMDING CHODING SCOMY vaega
OEM SIMDING CHODING SCOMY vaega
OEM SIMDING CHODING SCOMY vaega
OEM SIMDING CHODING SCOMY vaega
OEM SIMDING CHODING SCOMY vaega

OEM SIMDING CHODING SCOMY vaega

Totogi totogi:L/C,T/T,D/P,Paypal

Incoterm:FOB,CIF,EXW

Min. Poloaiga:1 Piece/Pieces

Felauaiga:Ocean,Land,Air,Express

Port:SHANGHAI,TAICANG,NINGBO

Faamatalaga o oloa
Oloa Uiga

Faataʻitaʻiga No.Customization

Place Of OriginChina

CustomizationCustomization

Sapalai Gafatia & Faʻamatalaga Faʻaopo...

FaʻapaʻuPusa

FelauaigaOcean,Land,Air,Express

Tuuina Atu le Avanoasupply100%

PortSHANGHAI,TAICANG,NINGBO

Totogi totogiL/C,T/T,D/P,Paypal

IncotermFOB,CIF,EXW

Afifiina & Faaooina
Faʻatau Iunite:
Piece/Pieces
Ituaiga afifi:
Pusa

Oem System Shinding Systey Sturty e faasino i le faiga o le gaosiga masini masini e ala i le faʻapipiʻiina ma le punou ma manaʻoga o mea moni (oem).


Pepa uamea o loʻo iai le tele o faʻamatalaga o talosaga: O le vaega o le Diagy o le pepa uamea e mafai ona itiiti ifo nai lo le 1 miltarc, o le sili o gaioiga e mafai ona puʻupuʻu e pei o le moli moli ma Piceadconds. I le taimi lava e tasi, o le faaauau pea le malosi o le malosi o le paoa o le paʻu o le palu o loʻo mafai ona oʻo atu i le sefulu o kiloloma. Ona o le tele o metotia faʻamalamalamaina faʻaaogaina i gaosi fale, mafai ona faʻavasegaina i ni vaega se tolu e tusa ma uiga o le faʻamalologa.

O le faʻagaioiga o auala mo le faʻatulagaina o vaega i totonu o le pepa o le aʻoga, e aofia ai ni suʻega muamua, gaosi oloa gaosia, ma le faʻatupeina o oloa. I le taimi o le oloa gaosiga ma le faʻamasinoga o le faamasinoga, CNC ma le faʻafesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga ma faʻafesoʻotaʻi ma tagata faʻatau e tatau ona faia e maua ai le faʻaaogaina o le oloa.

Laser Drising Tekonolosi o le sili ona lelei o le laser potoga i le laser o mea sese. Laser deilling i totonu o pepa uʻamea e masani ona faʻaaogaina le larse laser, o loʻo i ai se maualuga malosi malosi ma se taimi puʻupuʻu, ma e mafai ona faʻagaioia ai pei ona loloto ma laiti faavase i vaega ma le malosi maualuga, malosi, pepa uamea namea poʻo ni mea leaga ma le vaivai. 2023 05 05 10 21 06 Png

Mea vevela
Aiga> Faʻatau> Steel oloa> OEM SIMDING CHODING SCOMY vaega
Auina atu le Suʻega
*
*

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu